Online coaching voor muscle gain

Zou jij graag aan krachttraining doen om spiermassa op te bouwen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is onze online coaching precies wat je nodig hebt! Als ervaren sporters en atleten weten wij precies wat ervoor nodig is om gespierd te worden, en dus kunnen wij je helpen. We richten ons daarbij niet alleen op sporten en het doen van de juiste krachttraining, maar besteden ook veel aandacht aan je voeding. Het is namelijk de combinatie van deze twee factoren die het beste resultaat geeft. Onze online coaching is er voor mensen die super fit willen worden, en dat willen doen aan de hand van een bewezen effectieve aanpak.

Online coaching voor effectieve krachttraining

Je bent niet de enige die niet weet hoe je op effectieve wijze aan krachttraining doet, vandaar dat wij met onze online coaching zijn gestart. Wat jouw lichaamsbouw ook is, het is altijd mogelijk om aan te komen in spiermassa. Dit doe je aan de hand van de juiste oefeningen, met precies het juiste gewicht en aantal herhalingen. Als personal trainer in Rotterdam kunnen wij je precies vertellen hoe deze oefeningen eruit zien, hoeveel gewicht je moet pakken en hoeveel reps (herhalingen) je moet doen. Je hoeft daarvoor echter niet naar ons toe te komen, want onze coaching is volledig online. Je kunt dus vanuit het hele land bij ons terecht voor een op maat gemaakt voedings- en sportadvies. Met onze online coaching begeleiden we jou stap voor stap naar een gespierd lijf, ongeacht je lichaamsbouw en of je man of vrouw bent. Zowel mannen als vrouwen zijn namelijk bewust bezig met hun lijf, en ook vrouwen kunnen met de juiste aanpak gespierd(er) en fitter worden. Hoe je dat doet? Wij vertellen het je graag!
Online coaching

Partners

Online coaching

Life Adaptations

Online coaching

ZKYAH

De juiste combinatie van voeding en sport

Je kunt nog net zo hard trainen als je wilt, maar als je niet de juiste voeding tot je neemt zul je veel trager of minder resultaten zien. Omdat wij tevens als voedingscoach in Rotterdam werkzaam zijn kunnen we je in onze online coaching echter de juiste voedingsadviezen meegeven. Aan de hand van wat jij wilt bereiken krijg je van ons een voedingsschema en een sportschema naar wens. Hoe uitgebreid onze begeleiding is hangt af van welk programma je kiest. We bieden vier verschillende programma’s, elk met hun eigen prijs en kenmerken. Je kunt zowel voor een heel basic advies gaan als een ontzettend uitgebreide begeleiding met wekelijks persoonlijk contact. Welk programma past bij jou?

Contact Us

Phone: + 31616470711
Email: support@wolveriners.com
Ready to support | 24/7 Hours