Personal trainer in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Rotterdam, maar zou je het ook wel chill vinden om vanuit huis begeleid te worden? Dan ben je bij Wolveriners aan het juiste adres! Wij werken namelijk aan de hand van online coaching, en bieden vier verschillende programma’s die jou kunnen helpen fitter en gespierder te worden. Twee van deze programma’s hebben de juiste voeding en supplementen als basis. We werken namelijk tevens als voedingscoach in Rotterdam. We helpen je dus op basis van jouw doelen en hoe je workout-routine eruit ziet met op maat gemaakte dieetschema’s en een passend supplementenadvies. De andere twee programma’s zijn uitgebreider, en hebben betrekking op een Full Body Transformation. Bij deze twee programma’s krijg je ook begeleiding van jouw personal trainer in Rotterdam bij het sporten en het doen van krachttraining. In deze twee programma’s is het voedings- en supplementenadvies ook standaard opgenomen.

De juiste combinatie van voeding en sport

De reden dat wij als personal trainer in Rotterdam tevens voedingsadvies aanbieden is dat wij als geen ander weten hoe belangrijk de juiste voedingsstoffen voor je zijn. Ze helpen je sneller je doelen te bereiken, oftewel gespierder en sterker te worden. Als ervaren bodybuilders en atleten weten wij precies welke voeding jou helpt bij het trainen, en kunnen we je dan ook voorzien van een advies op maat. Afhankelijk van jouw doelen en hoe jouw krachttrainingen eruit zien krijg je van ons een persoonlijk advies met betrekking tot zowel voeding als suppletie. Zo haal je alles uit je workouts en wordt je binnen de kortste keren mega fit!

Personal trainer Rotterdam

Partners

Online coaching

Life Adaptations

Online coaching

ZKYAH

Personal trainer in Rotterdam voor muscle gain

Bij Wolverines zijn we er voor iedereen die op sportief vlak met pittige trainingen aan de slag wil. Echter, we zijn gespecialiseerd in muscle gain en afvallen. Uiteraard gaan deze twee in veel gevallen hand in hand. Hoe meer spiermassa je immers hebt, hoe makkelijker je vet kwijtraakt. Ben je op zoek naar een personal trainer in Rotterdam die je kan helpen gespierder te worden of af te vallen? Hoe ver weg jouw doel ook lijkt, met onze hulp lukt het je zeker! Wij motiveren en stimuleren je constant, en vertellen je bovendien waarom de oefeningen en dieetschema’s effectief zullen zijn. Weten waarom je iets doet is immers ontzettend motiverend.

Met onze persoonlijke begeleiding bereik jij je sportieve doelen wél, en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Doordat we alle begeleiding volledig online aanbieden kunnen we immers de prijzen laag houden. Je betaalt een vast bedrag per drie maanden begeleiding, afhankelijk van het programma dat je kiest. Benieuwd welke bij je past? Neem dan even contact met ons op, dan overleggen we aan de hand van jouw doelen en de ervaring en kennis die je reeds hebt welke de beste keuze is.

Contact Us

Phone: + 31616470711
Email: support@wolveriners.com
Ready to support | 24/7 Hours